Πάροδος Σπηλαίου Πανός

19007 - Μαραθώνας - Αττική

+30 22 940 69 080

Τηλέφωνο Καταστήματος

Δευτ/Παρ: 9:00 - 17:00

Επίσκεψη κατόπιν ραντεβού

Δοκάρι 980

Το δοκάρι 980 είναι απομίμηση πριονισμένης μοντέρνας δοκού με κινησιά στις δύο άκρες, από πολυουρεθάνη.

  • Τιμή Δοκαριού 20.87€/μέτρο

Το δοκάρι διατίθεται από 2 έως 6 μέτρα μήκους σε διαβαθμίσεις του 0,5 μέτρου. Για διαστάσεις άνω των 3 μέτρων το δοκάρι επιβαρύνεται με 20.87€ ανά τεμάχιο.

  • Κλασικά Χρώματα Ξύλου 0,00€/μέτρο

    Οποιαδήποτε αποχρώση ξύλου της επιλογής χωρίς επιβάρυνση

  • Μονόχρωμα +0.67€/μέτρο

    Π.χ. λευκό, γκρί, μαύρο κτλ.

  • Πατίνες-Ντεκαπάζ +1.37€/μέτρο

(Δεν Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Δοκάρι 980

Το δοκάρι 980 είναι απομίμηση πριονισμένης μοντέρνας δοκού με κινησιά στις δύο άκρες, από πολυουρεθάνη.

Χρωματισμοί

Τα πολυουρεθανικά δοκάρια απομίμησης ξύλου της Polydec διατίθενται στα συνήθη χρώματα δοκαριών ξύλου όπως για παράδειγμα, ανοιχτή, σκούρα καρυδιά, καστανιά, μαόνι, κτλ. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας ούτως ώστε να ταιριάξουν τα δοκάρια με έπιπλα, πατώματα, κτλ. Απλά διαλέξτε το χρώμα που θέλετε από ένα οποιοδήποτε χρωματολόγιο ή δείξτε μας ένα δείγμα και σας παραδίδουμε τα δοκάρια σε αυτό το χρώμα.

Τοποθέτηση

Όπως φαίνεται στο Σχ1 η τοποθέτηση των ειδικών τεμαχίων (σφήνες, κωδ.400) ανά ένα μέτρο στην οροφή, μας δίνει τη δυνατότητα όπως φαίνεται στο Σχ2 την εύκολη πλέον εφαρμογή των πολυουρεθανικών δοκαριών όπου με τη τοποθέτηση ακέφαλων καρφιών από τα πλάγια των δοκαριών στα σημεία που βρίσκονται οι σφήνες ή/και με τη ταυτόχρονη εφαρμογή κόλλας στο εσωτερικό των δοκαριών στα αντίστοιχα σημεία ολοκληρώνεται η φάση της εγκατάστασης.